Webshop laten maken

Webshop laten maken
WooCommerce integratie

Maatwerk WordPress WooCommerce webshop

De toenemende digitalisering van onze samenleving heeft geleid tot een aanzienlijkere vraag naar online verkoop. Steeds meer bedrijven kiezen voor een webshop om hun producten via een digitale weg te kunnen aanbieden. Bij Identty maken we webshops via WooCommerce. WooCommerce is een krachtige e-commerce plugin voor WordPress. Met WooCommerce kun je als ondernemer producten en diensten online verkopen, betalingen ontvangen, voorraad beheren en verzendopties configureren. Met WooCommerce kun je je klanten via de mail op de hoogte houden over hun bestelling, door simpelweg de status van de bestelling aan te passen via het beheer-dashboard in WordPress.

Elke webshop is uniek, daarom kijken we graag naar wat jij nodig hebt. Het is niet alleen mogelijk om fysieke producten te verkopen. Je kunt ook digitale producten verkopen, abonnementen en zelfs tickets of boekingen voor evenementen.

Functionele webshop voor jouw bezoekers

Je bezoekers moeten een moeiteloos en aangename winkelervaring hebben. Om ervoor te zorgen dat hun makkelijk het product vinden waar ze naar opzoek zijn, bouwen we slimme filters in waarmee je de selectie producten kunt verkleinen. Zo kun je zoeken op bijvoorbeeld kleur, grootte, prijs of merk. Daarnaast kan de selectie gesorteerd worden op prijs of de datum waarop het product is toegevoegd aan de webshop. Verder zijn er mogelijkheden als een productvergelijking, aanbevolen producten en upsells op de productpagina’s en wanneer je afrekent.

Op maat gemaakt webshop thema met geïntegreerde WooCommerce bij Identty

Onze werkwijze

Bij aanvang van onze samenwerking ontvangen we je graag met een warme kop koffie, of indien je dat verkiest, een heerlijk kopje thee. Tijdens onze kennismaking zijn we zeer geïnteresseerd in wie jij bent en wat jouw specifieke doelen zijn. Bovendien willen we graag inzicht krijgen in jouw online ambities, zodat we een plan kunnen opstellen om deze doelstellingen te verwezenlijken. Na deze eerste kennismaking gaan we vol enthousiasme aan de slag om alle verzamelde ideeën om te zetten in een fraai ontwerp voor de website.

Het ontwerp presenteren we met trots aan jou, waarbij we uiteraard benieuwd zijn naar jouw waardevolle feedback. Indien nodig, zullen we jouw suggesties verwerken in het ontwerp, zodat we de nieuwe website geheel naar jouw wensen kunnen perfectioneren. Zodra het ontwerp is goedgekeurd, starten we met de daadwerkelijke programmering van de website in WordPress. Gedurende het realisatieproces houden we je op de hoogte van de voortgang en zodra we vorderingen hebben gemaakt, krijg je toegang tot een testomgeving waar je jouw gloednieuwe website kunt bekijken.

Wij bellen je binnen 1 werkdag terug

Wil je sparren over een nieuw project of gedachten uitwisselen? Laat je telefoonnummer bij ons achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Geen zorgen, we houden niet van opdringerige verkoopgesprekken!