Website laten maken

Webflow website laten maken

Een nieuwe website voor jouw bedrijf

Ziet jouw huidige website eruit als de huiskamer van je oma, presteert de website slechter dan verwacht en kan hij een opfrisbeurt gebruiken? Nadenken over het creëren van een nieuwe website voor jouw bedrijf? Bij Identty begrijpen we deze behoeften en staan we klaar om voor jou een moderne, op maat gemaakte website te bouwen die niet alleen uitblinkt in Google-ranking, maar ook naadloos toegankelijk is op alle denkbare apparaten

Bij ons draait het om het begrijpen van jouw unieke verhaal en doelen. We luisteren, we analyseren, en dan creëren we. Onze aanpak is gericht op maatwerk en samenwerking. We geloven in het vinden van het perfecte evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit, zodat jouw website niet alleen de aandacht trekt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

  • Compleet ontzorgt van A tot Z
  • Geheel op maat voor jouw bedrijf
  • Maatwerk API-koppelingen en functionaliteiten
  • Integraties zoals meertaligheid, nieuwsbrief inschrijving of koppeling met al je social media
  • Binnen 3 weken online
Ik wil vrijblijvend advies

Onze strategische aanpak

Stap 1: Kennismaken

We beginnen graag met een kop koffie om elkaar goed te leren kennen. We zijn namelijk erg benieuwd naar het doel van de website, wie de doelgroep is, welke functionaliteiten er nodig zijn voor de website en hoe we de website in gaan delen.

Stap 2: Ontwerp

Vervolgens gaan we naar de tekentafel. We bepalen de layout van de website, in deze fase denken we na over het kleurenschema, de typografie, het algemene uiterlijk en de structuur van de website. Ook denken we na over de gebruiksvriendelijkheid (UX) van de website.

Stap 3: Presentatie

Nadat de website visueel is uitgewerkt, plannen we een (digitale) afspraak met je in om het concept te presenteren. Eventuele feedback en aanpassingen worden verzameld en verwerkt, voordat we aan de ontwikkelingsfase beginnen.

Stap 4: Realisatie

In de vierde fase gaan we het ontwerp uitbouwen tot een werkende website. Het bouwen doen we in WordPress of Webflow. In deze fase realiseren we alle besproken functionaliteit en optimaliseren we de website voor snelheid en prestaties.

Stap 5: Testen

Voordat we de website live zetten, testen we de website eerst uitgebreid om te zorgen dat alles naar behoren functioneert. Het testen doen we op diverse apparaten en verschillende browsers zodat we zeker weten dat alle fouten opgelost zijn!

Stap 6: Feest!

Na onze grondige tests wordt de website gelanceerd en openbaar gezet. Hier houdt het echter niet op, regelmatig onderhoud is belangrijk om te zorgen dat je website up-to-date blijft. Dit zullen we maandelijks voor je blijven doen!

Waarom jij je website door Identty moet laten maken?

Wanneer je voor Identty kiest, krijg je geen standaard sjabloon. Je krijgt een op maat gemaakte digitale ervaring. In het begin van onze samenwerking zullen we samen brainstormen over wat jouw website nodig heeft om jouw doelen te behalen. Tijdens onze samenwerking plannen we een aantal contactmomenten waarop we de voortgang bespreken zodat je goed op de hoogte blijft van waar we mee bezig zijn.

Na de lancering houdt het niet op, we zullen je website maandelijks onderhouden en van het onderhoud ontvang je iedere maand een rapportage zodat je ziet wat wij aan jouw website hebben verbeterd. Omdat alle websites maatwerk gebouwd zijn, kan jouw project na de lancering eenvoudig worden aangepast. Op basis van statistieken of nieuwe wensen kunnen we daarom altijd nieuwe functionaliteiten toevoegen.Bij Identty geloven we dat het maken van een nieuwe website veel meer is dan enkel een mooi ontwerp. Onze aanpak is gebaseerd op maatwerk en het zorgen voor jouw online succes. Vanaf het eerste gesprek tot de lancering zetten we ons in om jouw visie en doelen te begrijpen en te vertalen naar jouw website. Met een scherp oog voor detail en diepgaand begrip van de nieuwste webtrends, zorgen we ervoor dat jouw website opvalt en resultaten levert.

Ik wil meer weten

Wij bellen je binnen 1 werkdag terug

Wil je sparren over een nieuw project of gedachten uitwisselen? Laat je telefoonnummer bij ons achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Geen zorgen, we houden niet van opdringerige verkoopgesprekken!