Maatwerk WooCommerce webshop voor The Beerbox

The Beerbox Groningen
The Beerbox

Over The Beerbox

Speciaal voor de échte bierliefhebbers hebben we namens The Beerbox uit Groningen ontwikkelden we een maatwerk WordPress thema op basis van hun bestaande huisstijl. Naast de verkoop van losse speciaalbieren, dachten we samen een concept uit waarbij bezoekers maandelijks nieuwe speciaalbieren konden ontvangen!

The Beerbox is een gepassioneerde onderneming in Groningen die de rijke wereld van speciaalbieren toegankelijk maakt voor bierliefhebbers. Hun missie is om lokale brouwers te ondersteunen door hun ambachtelijke bieren beschikbaar te maken voor een breder publiek. Met een uitgebreid assortiment aan unieke smaken en stijlen wilden ze hun online aanwezigheid versterken door een op maat gemaakte WordPress webshop te lanceren. Hiermee konden ze niet alleen losse bieren aanbieden, maar ook abonnementen op speciaalbieren, waardoor klanten elke maand kunnen genieten van nieuwe verrassende bieren.

Uitdagingen

The Beerbox kwam bij ons met het verzoek om hun toenmalige webshop verder uit te breiden op basis van onze werkstructuur. Enkel van de belangrijkste uitdagingen waar we voor stonden

  • Maatwerk WordPress-CMS WooCommerce webshop
    Een geavanceerde webshop ontwikkelen die een soepele gebruikerservaring biedt en de bezoekers in staat stelt om gemakkelijk door het diverse aanbod te navigeren.
  • Bierabonnementen functionaliteit
    Het implementeren van een unieke functie waarmee klanten een abonnement op speciaalbieren kunnen afsluiten voor een periodieke bezorging.
  • Lokale Brouwers Promotie
    Een speciale sectie creëren om de lokale brouwers en hun verhalen in de schijnwerpers te zetten. Naast deze verhalen worden natuurlijk ook de bieren van de brouwerijen getoond
Bekijk het eindresultaat

Unieke lokale speciaalbieren op 1 plek

Unieke speciaalbieren

Identty heeft onze wensen voor website The Beerbox perfect waargemaakt. Met nauwe samenwerking, luisterend oor en creatieve inzet hebben ze ons geholpen. De service van Identty blijft ons ondersteunen terwijl we blijven werken aan The Beerbox. Altijd bereikbaar en behulpzaam. Tevreden over onze samenwerking!

Avatar Corne

Corné van der Woude

| The Beerbox

Maandelijks bieren ontvangen

Maandelijks lokale speciaalbieren ontvangen

Samen met The Beerbox hebben we een concept uitgewerkt waar klanten maandelijks bieren kunnen ontvangen op basis van hun smaakprofiel. The Local Experience is een avontuur waarbij de klant een reis aflegt door alle provincies in Nederland. Elke maand ontvang je bieren uit een verschillende provincie in Nederland. Zo leer je op een unieke en niet eerder vertoonde manier de Nederlandse biercultuur kennen.

Op basis van WordPress en WooCommerce zijn we aan het werk gegaan om alle wensen en behoeften te ontwikkelen. Het concept heeft een centrale pagina waar bierliefhebbers de smaakprofielen kunnen verkennen. Het abonnement kan betaald worden via iDeal en loopt automatisch door, waardoor je zonder moeite maandelijks nieuwe unieke bieren blijft ontvangen.

Vraag online een bierproeverij bij jou op locatie aan

Bierproeverij op locatie

Heeft jouw merk een boost nodig?

Avatar Allard

Neem contact op met Allard

allard.veneman@identty.nl