Meer dan 40 unieke kerstpakketten bij Pakketten Voor Kerst

Pakketten Voor Kerst Mockup
Pakketten Voor Kerst mobiel

Maatwerk WordPress offerte tool voor Pakketten Voor Kerst

Onlangs hebben we onze expertise in mogen zetten voor Pakketten Voor Kerst waarbij we een op maat gemaakte website hebben ontwikkeld. Op basis van de aangeleverde huisstijl hebben we een responsief website ontworpen en uitgebouwd tot een werkende website. De website biedt een overzicht van alle beschikbare kerstpakketten, als bezoeker kun je meerdere pakketten toevoegen aan je aanvraag en afronden door je gegevens in te vullen in het aanvraagformulier.

De pakketten zijn opgedeeld in categorie├źn zodat de bezoeker die opzoek is ook specifieke pakketten op de website kan vinden. We leven in een wereld waarin mensen op diverse apparaten werken, daarom hebben we ervoor gezorgd dat de website en de offerte tool ook werkt op mobiel. Of het nu op een desktop, tablet of smartphone is, de website biedt altijd een aantrekkelijke ervaring.

Pakketten Voor Kerst Pakketten
Minicart

Je offerte aanvraag duidelijk op een rij

De website is ontworpen met oog op gebruiksgemak en overzicht. Bezoekers kunnen door de website navigeren en gewenste pakketten selecteren en toevoegen aan hun aanvraag. Na het toevoegen opent het overzicht van je aanvraag, waar je jouw totale aanvraag kunt bekijken en zo nodig aanpassen. De minicart is een hulpmiddel voor het verzamelen van alle producten. Zodra alle gewenste items zijn toegevoegd, kun je met 1 klik doorgaan naar het invullen van aanvullende gegevens en het verzenden van hun offerteaanvraag. Na het verzenden van de aanvraag, ontvang je via de mail een gepersonaliseerde mail met een overzicht van je aanvraag.

We kijken erg positief terug op deze samenwerking, samen met DGS Events en The Beerbox hebben we wederom unieke idee├źn omgezet in een nieuwe website. We zijn trots op de sterke band die we hebben opgebouwd en we kijken zeker uit naar de toekomst!

Wij bellen je binnen 1 werkdag terug

Wil je sparren over een nieuw project of gedachten uitwisselen? Laat je telefoonnummer bij ons achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Geen zorgen, we houden niet van opdringerige verkoopgesprekken!