Online inschrijven voor het jaarlijkse voetbaltoernooi

jantjebetontoernooi

De uitdaging

Vev ’67 uit Leek kwam bij ons omdat de manier van inschrijven voor het jaarlijkse voetbaltoernooi niet makkelijk verliep. Ze zochten naar een nieuwe manier om informatie te tonen en een formulier waar de voetbalhelden en voetbalheldinnen zich in kunnen schrijven.

Homepagina JBToernooi
Inschrijven jantje beton

Online inschrijven voor het voetbaltoernooi

We hebben een inschrijfformulier gebouwd waar bezoekers zich in kunnen schrijven voor het toernooi. In het formulier kun je het aantal spelers meegeven en het aantal begeleiders ermee gaan. Omdat het toernooi 2 weekenden lang is, kun je ook aangeven welke dag je wilt spelen.

De beheerders van het toernooi kunnen boven het formulier een melding zetten als teams vol beginnen te raken of als het toernooi helemaal vol is om bezoekers te informeren over de beschikbaarheid van de teams.

Het toernooi wordt gesponsord door veel partijen uit Groningen, ook wij hebben de website van het toernooi aan de vereniging gesponsord zodat ze ook hun online activiteit kunnen verbeteren. Alle sponsors worden centraal getoond op een eigen pagina op de website met een link naar hun website.

Samen sparren over jouw website?

Avatar Allard

Neem contact op met Allard

allard.veneman@identty.nl