Online presentatie van de diensten van ERKE BV

ERKE BV cover (1)

Verbetering van de online presentatie

Recentelijk kwam ERKE BV bij ons met het verzoek om de stijl van hun website aan te passen naar een compactere weergave. ERKE BV besteedt veel tijd aan hun activiteit op Facebook, daarom hebben we een koppeling gebouwd met hun Facebook profiel, waardoor alle berichten ook automatisch op hun website komen te staan.

Het oorspronkelijke ontwerp was verouderd, daarom hebben we een nieuw ontwerp gerealiseerd met nadruk op gebruiksvriendelijkheid en de toegankelijkheid van informatie. Ook hebben we tijdens het herontwerp opnieuw de focus gelegd op veiligheid door mogelijke kwetsbaarheden uit het thema te verwijderen.

Bekijk het eindresultaat
ERKE BV laptop

Een nieuwe frisse stijl

Op de website hebben we naast de bestaande gouden kleur een donkerblauwe kleur toegevoegd die we als achtergrondkleur kunnen gebruiken. Daarnaast hebben we de twee diensten in het menu gezet zodat ze vanaf elke pagina te bezoeken zijn. Daarnaast staan op de homepagina meteen de diensten getoond en hebben we een contactpagina toegevoegd waarop de contactgegevens getoond staan, maar bezoekers ook via het formulier een bericht kunnen sturen.

 

Kopje koffie drinken?

Avatar Allard

Neem contact op met Allard

allard.veneman@identty.nl