Regel de catering voor jouw feest online bij DGS Events

DGS Events sfeerbeeld

De nieuwe website

Voor DGS Events ontwikkelden we een gloednieuwe website waar de focus ligt op de diensten van DGS Events. In de website zit een gebruiksvriendelijk aanvraagformulier verwerkt waar je in meerdere stappen alle informatie doorgeeft met betrekking tot jouw feest. Vervolgens ontvang je van DGS Events een offerte, of belletje terug. Samengevat ontwikkelden we een website met:

  • Overzicht van alle foodtrucks bij DGS Events
  • Prachtige sfeerbeelden door de hele website
  • Gebruiksvriendelijk aanvraagformulier waar bezoekers een offerte aan kunnen vragen
  • Zowel op desktop als mobiel de beste ervaring
Bekijk het eindresultaat

Voor elke dienst een pagina met eigen arrangementen

DGS arrangementen (1)

Sinds dit jaar beschikken wij over een nieuwe website welke helemaal naar onze wensen is gemaakt door Identty. Een super samenwerking en fijn contact. Blij met deze keuze.

Marc Begeman

| DGS Events

DGS Site mockup

Alle dienstverlening op 1 plek

DGS Events is een full-service catering bedrijf in Noord-Nederland. DGS Events heeft een uitgebreid aanbod om jouw feest onvergetelijk te maken. Dat kan een high class bedrijfsfeest zijn, een foodtruckfestival op locatie, maar ook een barbecue in de tuin of een heerlijk buffet.

Een belangrijk aspect van de nieuwe website is dat het de bezoekers het gemak biedt om zelf een offerte aan te vragen voor de diensten van DGS Events. In het aanvraagformulier kan de bezoeker in twee stappen alle gegevens invullen om een offerte aan te vragen. Daarnaast heeft de website een prachtige galerij die de unieke sfeer van het bedrijf vastlegt.

Wij bellen je binnen 1 werkdag terug

Wil je sparren over een nieuw project of gedachten uitwisselen? Laat je telefoonnummer bij ons achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Geen zorgen, we houden niet van opdringerige verkoopgesprekken!