Van student tot ondernemer

  • Geschreven door Marinus Goossens
  • Gepubliceerd op 10 maart 2023
  • Laatst bijgewerkt op 1 augustus 2023
diplomering

Iedereen heeft zijn eigen passie. Zo houdt de één van voetbal, maakt de ander graag kleding van wol of zit het liefst bij het water om een visje te vangen. De passie die wij samen delen is het maken en ontwerpen van software, websites en alles wat daar omheen gebeurd. Deze passie bracht ons bij dezelfde opleiding Applicatie- en mediaontwikkeling op het Alfa-College in Groningen. Hier leerden we elkaar kennen en merkten we dat de samenwerking in opdrachten erg goed liep.

Buiten onze schoolopdrachten om wilden we ons meer verdiepen in de techniek achter websites, hoe goede websites vormgegeven zijn en hoe je bezoekers een plezierige ervaring door een website kunt navigeren. Begin 2020 besloten we om in het diepe te springen en ons eigen bedrijf te beginnen. In ons vakgebied leer je door te doen. Vanuit ons bedrijf deden we onze eerste opdrachten voor echte opdrachtgevers, ontwierpen we websites en ontwikkelden ze vervolgens in WordPress.

In die tijd hebben we ons ontzettend kunnen ontwikkelen en is ons werk naar een topkwaliteit gestegen. We hebben ons erg verdiept in WordPress en de technieken die daar omheen passen, om zo de snelste en veiligste WordPress sites te kunnen maken. Daarnaast zijn we een stuk hechter als vrienden geworden door de jaren heen, iets dat wij natuurlijk ook erg belangrijk vinden. We hebben samen veel geleerd en van elkaar geleerd, door die ervaring staat er nu een driekoppig dreamteam voor jou klaar.

kvkfoto

Ook zijn we ons meer gaan specialiseren op bepaalde gebieden en krijgt ieder zijn eigen taak binnen ons bedrijf. Inmiddels hebben we onze mbo-opleiding al een tijdje achter de rug en zijn we begonnen op het HBO waar we nog meer aan het leren en specialiseren zijn. Door constant nieuwe kennis op te doen en te blijven leren bieden we onze klanten producten met de modernste technologie.

Ons bedrijf is dus ontstaan uit onze gezamenlijke passie en honger naar uitdaging. En dat zal het zeker blijven, we zullen altijd willen blijven leren om ons te ontwikkelen op technisch en ondernemend gebied en het beste uit jouw online identiteit te halen! Met ons dreamteam; Daniel als back-end developer, Allard als ontwerper en front end developer en Marinus als ontwerper houden we ons dagelijks bezig met het bouwen van nieuwe functionaliteiten op het internet. Ook zit Allard sinds begin 2021 in de internationale jury van Awwwards. Awwwards is een wereldwijde organisatie voor webdesign- en ontwikkeling. Hij beoordeelt daar websites op design, functionaliteit, content en creativiteit.